Ga naar de inhoud
Geplaatst op 16 juni 2022

Collega Astrid onthult prachtig beeldje in binnentuin Oranje Nassau’s Oord

Op maandag 13 juni 2022 onthulde Astrid Erkens een prachtig beeldje in de binnentuin van Oranje Nassau’s Oord. Het beeldje laat de verbinding tussen verschillende generaties zien. Het is lang geleden speciaal gemaakt voor Oranje Nassau’s Oord door Mies Erkens, de moeder van Astrid. Na de schenking bij de opening van wat nu het Emmaplein is in 1997 kreeg het beeldje een mooi plekje, maar tijdens de verbouwing is het terecht gekomen in het Historisch Archief.

Bijzonder is dat Astrid zelf ook nog heeft meegewerkt aan het beeldje, door met een satéprikker details aan te brengen in de gezichten. Een mooie samenwerking tussen moeder en dochter.

De zus van Astrid was ook aanwezig, om de onthulling van het beeldje te filmen voor hun ouders. Zo konden zij na afloop ook meegenieten van dit mooie moment. De onthulling viel bovendien samen met het 35-jarig jubileum van Astrid bij Zinzia, waardoor het geheel een extra feestelijk tintje kreeg!

Astrid is ontzettend blij dat het beeldje een mooi plekje op Oranje Nassau’s Oord heeft gekregen. Zo kunnen we er allemaal weer van genieten!