Ga naar de inhoud
Geplaatst op 28 februari 2019

Compliment verzorging Rumah Kita

Soms krijgen we prachtige complimenten van familieleden waarvan hun dierbare bij ons woont of heeft gewoond. Deze mooie complimenten mochten we, in overleg met families S en R.* met u delen.

———————————————————————————————————————————–

Goedendag,

Hierbij wil ik, mede  namens de gehele familie, mijn dank uitspreken voor alles wat Rumah Kita heeft gedaan om het mijn vader zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Zonder anderen tekort te doen gaat mijn bijzondere dank uit naar de afdeling verzorging/verpleging. Hun zorgzaamheid, medeleven, flexibiliteit en maximale inzet mag als voorbeeld genomen worden voor andere verpleeghuizen waarvan ik de ins en outs kent. Niets was hen te veel ook al was het soms op een erg ongunstig tijdstip (m.n. de nacht).

Een bemoedigend woordje, glaasje water, koffie, thee, frisdrankje of extra stoel voor niet-familieleden, dit alles werd probleemloos en zonder enige moeite door hen verzorgd.

Wij hebben dit allemaal zo mogen ervaren.

Chapeau!

Mijn vader had niets dan lof voor hen!

Nogmaals mijn oprechte dank aan alle betrokkenen bij Rumah Kita.

Met vriendelijke groet, namens familie S.*

———————————————————————————————————————————–

Binnen Zinzia werken we veel met muziek. Dit wekt vaak veel herinneringen op. Hieronder een gedeelte uit de ‘woorden ter nagedachtenis’ bij het afscheid van mevrouw M.

En dan… Rumah Kita. Terwijl ze bijna niets meer kon en in het oog van de eeuwigheid, kreeg muziek een grotere plek in haar leven. ‘Álles verandert…, maar muziek blijft’, zei ze onlangs nog.

Dankbaar ben ik voor hoe Rumah Kita haar liefde heeft opgepakt. Het luisterend oor van de verpleging: naar haar verhalen over de 3 BBB’s (Bach, Beethoven, Brahms) en over haar concertbezoeken in haar eentje. Maar ook de medewerkers, die haar bezochten om samen -in stilte- naar muziek te luisteren. En zelfs een keyboard meenamen, waar ze nog op heeft gespeeld. En een cello, mijn moeders favoriete instrument, en daarop speelden voor haar in haar kamer. Hártverwarmende zorg, vol in de roos.

R.*

———————————————————————————————————————————–

In verband met privacy zijn de namen geanonimiseerd