Ga naar de inhoud
Geplaatst op 27 mei 2019

Cultuur snuiven bij Pasar Rumah Kita

Dit jaar organiseert verpleeghuis Rumah Kita voor de 60e keer de Pasar Rumah Kita, dit keer op zaterdag 15 juni 2019. Traditioneel is deze jaarlijkse markt op de derde zaterdag van juni. Centraal op deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens. Het is een dag voor jong en oud!

Opening met burgemeester Van Rumund

Om 10.30 uur wordt de Pasar feestelijk geopend met medewerking van de burgemeester van Wageningen de heer Van Rumund. Om 11.00 uur is er een Gastoptreden van Eddy Chatelin van de Crazy Rockers en Hans Bax van de Tielman Brothers. Tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken. Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht.

Muziek, dans, eten, shoppen…

Er zijn kramen met Indische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kan men zich heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage. De gehele dag is er live muziek die verzorgd wordt door verschillende bands en dansgroepen zoals de bands Sound of Njoy , de SGA’s en de Rumah Kita Band. Voor de liefhebbers van dans zijn er optredens van de dansgroep InaDance en de Melati Dancers. Iedereen is deze dag welkom. De toegang is gratis!