Ga naar de inhoud
Geplaatst op 19 juni 2023

Cultuur snuiven en lekker eten bij de Pasar Rumah Kita 2023

Rumah Kita is een verpleeghuis speciaal voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen en een locatie van Zinzia Zorggroep. Dit jaar organiseert verpleeghuis Rumah Kita voor de 62e keer de Pasar Rumah Kita op zaterdag 24 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Centraal op deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens. Het is een dag voor jong en oud!

Om 10.30 uur wordt de Pasar geopend door wethouder Van Vulpen van gemeente Wageningen en clustermanager Ton van Eldonk. Om 11.00 uur is er een gastoptreden van zangeres Ester Latama. Tussen 10.00 uur en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.

Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indonesische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kunt u zich heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage.

De gehele dag is er livemuziek die verzorgd wordt door verschillende bands en dansgroepen zoals de band Sound of Njoy, zanger-entertainer Danny Everett, Rumah Kita Band, Kumpulanband, Angklungorkest Perwarindo en de dansgroep Sekar Ayu.

Iedereen is deze dag welkom. De toegang is gratis!