Ga naar de inhoud
Geplaatst op 13 april 2022

Digitaal draaiorgel voor bewoners

De afgelopen tijd is collega Marjolein druk bezig geweest met het regelen van een digitaal draaiorgel voor de bewoners van Zinzia. Een super initiatief!

Donaties

Via een statiegeldactie bij de Albert Heijn in Renkum haalde Marjolein maar liefst 506,15 euro op. De carnavalsvereniging van Renkum, De Dolle Instuivers, doneerde nog eens 666,66 euro. Dankzij deze mooie donaties kon Marjolein op zaterdag 9 april het digitale draaiorgel ophalen in België. Eenmaal terug op Oranje Nassau’s Oord werd ze warm onthaald door bewoners en leden van de carnavalsvereniging. Ook de familie van een van de bewoners van Oranje Nassau’s Oord was aanwezig. Zij doneerden een digitaal buikdraaiorgel! Zinzia is alle donateurs én natuurlijk Marjolein ontzettend dankbaar.

Gezelligheid voor alle bewoners

Beide digitale draaiorgels passen in onze Zinzia bussen en kunnen dus ook vervoerd worden naar onze andere locaties. Dat belooft veel gezelligheid!

Op de foto: Collega Marjolein Vermeij samen met prins Jeroen en prinses Miriam van carnavalsvereniging De Dolle Instuivers.