Ga naar de inhoud
Geplaatst op 1 mei 2023

Help zaterdag 3 juni mee tijdens ZinziaDoet!

Zaterdag 3 juni vindt de eerste editie van ZinziaDoet! plaats. Een initiatief waarbij we in groepjes diverse schoonmaak- en kluswerkzaamheden verrichten op de verschillende locaties. Met deze extra aandacht worden onze locaties nog frisser en verzorgder én vergroten we het woonplezier voor onze bewoners.  

ZinziaDoet! voorjaarseditie 
De “grote voorjaarsschoonmaak” is een traditie die we allemaal wel kennen. Want naast de reguliere schoonmaak- en kluswerkzaamheden zijn er genoeg plekken die niet zo snel vies worden, waar je niet goed bij kunt of waar je simpelweg niet aan toe komt. Zo ook bij Zinzia. Hoe fijn is het om die extra klusjes in één ochtendje aan te pakken?  

Samen aan de slag 
Samen met bewoners, verwanten, vrijwilligers, medewerkers en andere geïnteresseerden willen we aan de slag. Heb jij zin en tijd om een paar uurtjes je mouwen op te stropen in het belang van onze bewoners? Meld jezelf dan zeker aan via onderstaande link. We gaan aan slag op de woningen*, in het Warm Welkom, in de ruimtes van Welzijn, in de Behandelruimtes en buiten. Samen zorgen we ervoor dat onze locaties en omgeving er weer op en top bij liggen.

  • Wanneer: Zaterdag 3 juni 2023 | 9.30 uur – 12.00 uur met afsluitend een lunch
  • Waar: De Lingehof in Bemmel en De Rijnhof in Renkum
  • Wie: Bewoners, verwanten, vrijwilligers, medewerkers, buurtgenoten en het lokale verenigingsleven 

Aanmelden
Ga naar www.zinzia.nl/zinziadoet voor meer informatie of klik hier om jezelf direct aan te melden. 

Ga je met ons mee aan de slag? We maken er een gezellige ochtend van!

*Alle werkzaamheden worden vooraf en op de dag zelf goed gecoördineerd. Vanwege privacy redenen worden de kantoren niet meegenomen.