Ga naar de inhoud
Geplaatst op 22 september 2023

Help zaterdag 7 oktober mee tijdens ZinziaDoet!

Zaterdag 7 oktober vindt de volgende editie van ZinziaDoet! plaats. Een initiatief waarbij we in groepjes diverse schoonmaak- en kluswerkzaamheden verrichten op de verschillende locaties. Met deze extra aandacht worden onze locaties nog frisser en verzorgder én vergroten we het woonplezier voor onze bewoners.  

Op zaterdag 3 juni vond ZinziaDoet! al plaats op De Rijnhof en De Lingehof. Tijdens deze succesvolle editie werden onder andere tuinmeubelen schoongespoten, keukenkastjes geschrobd, boekenkasten uitgezocht en nog veel meer. In een ochtendje kon een hoop aangepakt worden en wat was dat fijn!

ZinziaDoet! najaarseditie 
Dit najaar zijn Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord aan de beurt. Naast de reguliere schoonmaak- en kluswerkzaamheden zijn er genoeg plekken die niet zo snel vies worden, waar je niet goed bij kunt of waar je simpelweg niet aan toe komt. Zo ook op deze locaties. Hoe fijn is het om die extra klusjes in één ochtendje aan te pakken? Dat doen we tijdens de najaarseditie van ZinziaDoet!

Tips over welke klusjes we kunnen aanpakken? Mail deze naar secretariaat.mt@zinzia.nl.

Samen aan de slag 
Samen met bewoners, verwanten, vrijwilligers, medewerkers en andere geïnteresseerden willen we aan de slag. Heb jij zin en tijd om een paar uurtjes vrijwillig je mouwen op te stropen in het belang van onze bewoners? Meld jezelf dan zeker aan via onderstaande link.

Onze ambitie is om zowel de woningen als bijvoorbeeld het Warm Welkom en de buitenruimtes aan te pakken. Mocht er tijd zijn, gaan we waar gewenst ook aan de slag op de kamers van bewoners. Hoeveel we aan kunnen pakken is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

  • Wanneer: Zaterdag 7 oktober 2023 | 09.30 uur – 12.00 uur met afsluitend een lunch
  • Waar: Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord (allebei in Wageningen)
  • Wie: Bewoners, verwanten, vrijwilligers, medewerkers, buurtgenoten en het lokale verenigingsleven 

Aanmelden
Ga naar www.zinzia.nl/zinziadoet voor meer informatie of klik hier om jezelf direct aan te melden. 

Ga je met ons mee aan de slag? Breng het initiatief ook zeker onder de aandacht van familie, vrienden, buren en kennissen door onderstaande uitnodiging te delen in je netwerk. Samen maken we er een gezellige ochtend van!

*Alle werkzaamheden worden vooraf en op de dag zelf goed gecoördineerd. Vanwege privacy redenen worden de kantoren niet meegenomen.