Ga naar de inhoud
Geplaatst op 29 maart 2021

Helpt u bij het bedenken van een nieuwe naam voor het hospice op De Lingehof?

Over een paar maanden wordt in Bemmel op verpleeghuis De Lingehof, onderdeel van Zinzia Zorggroep, een zelfstandig Hospice geopend. In het Hospice verblijven mensen die in de allerlaatste fase van hun leven niet meer thuis kunnen blijven. Er is nog geen naam voor het Hospice bedacht, graag willen we u daarvoor om hulp vragen.

Bedenk een passende naam en maak kans op een mooie prijs!

Het zou mooi zijn als de naam gerelateerd is aan de natuur en de gemeente Lingewaard en past bij De Lingehof (naam van de locatie) en De Appelbloesem (naam van het Dagcentrum op de locatie). Uiteraard verdient de bedenker van de nieuwe naam een mooie prijs.

Denkt u mee?

Wilt u ons helpen door een suggestie aan te leveren? Klik dan hier voor het formulier waarin u de door u bedachte naam in kunt vullen. Bedenkt u meer namen, vul dan voor elke naam een formulier in. Reageer vóór 4 april 2021. Wilt u kans maken op de prijs? Vult u dan ook uw contactgegevens in en vermeld deze dan in het formulier. 

Alvast veel dank en we hopen de nieuwe naam begin mei 2021 bekend te kunnen maken!

Update 6 april:

Op zaterdag 10 april werkte Miriam Schats, clustermanager bij De Lingehof, mee aan een radio interview van Omroep Gelderland voor het programma Gelderland Helpt. Miriam vertelt over de mogelijkheden van het zelfstandige hospice en over de prijsvraag. Klik hier om het interview te beluisteren. De info over het hospice start bij 10 minuten en 30 seconden.