Ga naar de inhoud
Geplaatst op 1 mei 2023

Lintje voor vrijwilliger van De Rijnhof

Traditiegetrouw vond ook dit jaar weer de lintjesregen plaats. Burgemeester Agnes Schaap van gemeente Renkum heeft aan 10 inwoners van de gemeente een lintje uitgereikt. Zo ook aan Jannie Keukenkamp, vrijwilliger bij De Rijnhof. Jannie is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Het leven van Jannie Keukenkamp staat voor een groot deel in het teken van de zorg voor een ander. De Heelsumse staat bekend als trouw en hulpvaardig. Sinds 1984 is zij, als vrijwilliger en bestuurslid in verschillende functies, actief voor de huidige Protestantse Gemeente Renkum-Heelsum. . Daarnaast is zij ook al 30 jaar actief als vrijwilliger bij de Nationale Vereniging De Zonnebloem, én is Jannie Keukenkamp al 20 jaar een onmisbare vrijwilliger bij De Rijnhof. Annemieke Sigmond, coördinator vrijwilligers bij De Rijnhof, vertelt: “Elke dinsdag komt Jannie trouw naar De Rijnhof om een gezellige ochtend te verzorgen voor de bewoners. Ze verzorgt de koffie en geeft onze bewoners extra persoonlijke aandacht. Jannie neemt altijd verhalen uit het dorp mee naar binnen en brengt zo de buitenwereld binnen. Onze bewoners genieten daar enorm van en herinneringen van vroeger komen zo weer tot leven. Jannie heeft zich ook een periode ingezet bij onze wandelclub, genaamd ‘Rondje Renkum’. Helaas moest Jannie hiermee stoppen door lichamelijke ongemakken.

Jannie is een trouwe vrijwilligster bij De Rijnhof. Ze staat bekend als gemotiveerd en staat altijd klaar voor onze bewoners. Jannie heeft het lintje wat ons betreft dus dik verdiend!

Fotobijschrift: Medewerker Welzijn Christina van de Berg overhandigt Jannie een mooie bos bloemen. De man van Jannie, Bert Keukenkamp, heeft voor zijn vrijwilligerswerk ook een lintje gekregen.