Ga naar de inhoud
Geplaatst op 11 april 2024

Nieuw: het Zinzia tijdschrift KLEUR

De komende tijd valt bij alle medewerkers, vrijwilligers en eerste contactpersonen van bewoners/cliënten van Zinzia een tijdschrift op de mat. Niet zomaar een tijdschrift, maar het Zinzia tijdschrift KLEUR! Een kleurig tijdschrift dat verhalen vertelt en mensen verbindt.

Waarom een tijdschrift? De ontwikkelingen vanuit de politiek, in onze maatschappij en in de (ouderen)zorg gaan snel en het zijn er veel. Zinzia verandert mee. We vinden het belangrijk alle betrokkenen van Zinzia mee te nemen in deze veranderingen. Met KLEUR willen we jou als lezer nog beter, meer en op een nieuwe manier informeren. Bovendien biedt een tijdschrift ruimte voor waardevolle persoonlijke verhalen.

Heb je na het lezen van KLEUR ideeën, suggesties of opmerkingen? We horen het graag! Neem contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@zinzia.nl.

KLEUR wordt de komende tijd ook verspreid over de 4 locaties van Zinzia. Daarnaast is KLEUR online te bekijken, klik daarvoor hier.

Het kan even duren voordat KLEUR bij iedereen op de mat ligt, daarin zijn we afhankelijk van de post. Heb je KLEUR eind april nog niet ontvangen? En ben je bekend bij Zinzia als medewerker, vrijwilliger of eerste contactpersoon van een bewoner/cliënt? Laat het dan weten via communicatie@zinzia.nl, dan zorgen we dat er een exemplaar naar je toe komt.Lees je KLEUR juist liever alleen online? Laat dit dan ook weten, dan zorgen we dat je in het vervolg geen papieren edities meer ontvangt.