Ga naar de inhoud
Geplaatst op 30 januari 2019

Nieuwe naam dagbehandeling en dagbesteding

De dagbehandeling en dagbesteding op Oranje Nassau’s Oord en De Lingehof bieden dagelijks opvang voor ouderen die nog thuis wonen. Hebt u behoefte aan gezelligheid, activiteiten die passen bij uw interesses, advies, begeleiding of behandeling? Dan kunt u terecht bij onze Dagcentra. De zorg- en dienstverlening in onze Dagcentra maken het mogelijk dat u langer zelfstandig thuis kunt biljven wonen.

Nieuwe namen
Om u een juiste indruk te geven van wat u kunt verwachten, hebben we onze naam gewijzigt. Op Oranje Nassau’s Oord spreken we voortaan over Dagcentrum Het Reeënbosch en in De Lingehof over Dagcentrum De Appelbloesem. Met deze naamswijziging beogen wij om de associatie met een verpleeghuis te verkleinen en hopen wij dat de naam meer aanspreekt voor als u op zoek bent naar dagbehandeling of dagbesteding.

Film Dagcentra
Om u een goed beeld te geven van wat ons Dagcentrum voor u kan betekenen hebben wij een korte film gemaakt. Graag nodigen wij u uit om deze film te bekijken en bij vragen contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook welkom om eens langs te komen voor een kijkje of oriënterend gesprek.

Klik hieronder om het filmpje te bekijken.