Ga naar de inhoud
Geplaatst op 16 november 2023

Nieuwe Zinzia waterflessen van Join the Pipe

Nieuwe medewerkers bij Zinzia ontvangen een welkomsttasje. In het tasje zit een Zinzia geschenk. Vanaf vandaag ontvangen nieuwe medewerkers een waterfles van het merk Join the Pipe in hun welkomsttasje. Door ons als Zinzia te verbinden aan Join the Pipe dragen wij bij aan hun droom om iedereen ter wereld te voorzien van schoon en veilig drinkwater.

Join the Pipe
De droom van Join the Pipe is om iedereen ter wereld te voorzien van schoon en veilig drinkwater. Om deze droom te realiseren leggen ze wereldwijd waterleidingen aan, installeren ze waterbesparende tappunten en verkopen ze herbruikbare waterflessen. Zo kan iedereen van kraanwater genieten en wordt er een halt toe geroepen aan milieuvervuilend voorverpakt bronwater.

Met de verkoop van deze tappunten en herbruikbare waterflessen en met donaties financiert Join the Pipe schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

Buy One, Give One (BOGO)
De waterflessen zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn daarmee een investering in betere hygiëne. Bovendien zijn ze een mooi alternatief voor bronwaterflessen of -zakjes die na eenmalig gebruik op de vuilnisbelt, op straat of in de zee terecht komen. Voor elke fles die wordt gekocht wordt er eentje gegeven aan een kind in Afrika onder het Buy One, Give One initiatief.