Ga naar de inhoud
Geplaatst op 7 september 2021

Ontroerende foto’s na fotowedstrijd

Een oproep onder medewerkers en vrijwilligers voor een fotowedstrijd leverde maar liefst vier winnaars op! Ieder wist een gouden moment vast te leggen. De prijsuitreiking werd een echt feestje. De genodigden brachten hun familie mee en er was koffie met iets lekkers voor iedereen. Ze kregen hun winnende foto op canvas cadeau en natuurlijk waren er bloemen. 

Een groepsfoto van de winnaars en de ontroerende winnende foto’s treft u hieronder aan.

Lente
Ik haal de lente eventjes naar binnen en zie een glimlach op het gezicht. Soms kan een lichtpuntje heel eenvoudig en klein. Een baby geitje zijn.
Dit is de laatste keer dat we samen hebben gedanst in het Grand Café van De Lingehof. Deze foto is me heel dierbaar. Mijn man is er nu al drie jaar niet meer maar met veel moeite hebben we toen nog gedanst.
Liefde is slechts een woord, totdat je iemand ontmoet die het betekenis geeft!
Deze mevrouw kwam uit Amsterdam. Elke morgen werden we begroet met een stralende lach en een goedemorgen wijfie. Ze genoot van een ‘gebakje’ als ontbijt. Bestaande uit een boterham met pindakaas en hagelslag. Ze had het lichamelijk gezien niet gemakkelijk, maar bleef altijd positief en vrolijk. Dit is een prachtig moment. Samen even ontspannen in een warme en relaxte omgeving.