Ga naar de inhoud
Geplaatst op 17 april 2023

Spullen gezocht voor camping op De Lingehof

Zodra het zonnetje zich voorzichtig laat zien gaan we vaak nadenken over de vakantie. Wat gaan we doen dit jaar, waar gaan we heen en hoe? Voor bewoners van verpleeghuizen is op vakantie gaan echter niet vanzelfsprekend. “Maar we gunnen ze het vakantiegevoel wel. Daarom halen we de vakantie dit jaar naar ze toe”, vertelt Sabine Janssen, coördinator Welzijn bij De Lingehof. De Lingehof krijgt deze zomer zijn eigen camping, maar daar zijn nog wel wat spulletjes voor nodig.

Waar denken we aan bij een camping? “Een tent, waslijn, windschermen, parasols, een klein zwembadje voor de voetjes en eigenlijk ook zo’n ouderwetse caravan met een uitschuifluifel”, vertelt Sabine. Deze spullen hebben ze nu (nog) niet. “We hopen dat mensen deze spullen aan ons uitlenen of misschien cadeau doen. Hoe meer leuke spullen we hebben hoe beter we het camping- en vakantiegevoel kunnen nabootsen.”

De camping op De Lingehof is deze zomer de plek voor verschillende activiteiten. “Het precieze programma is nog in de maak maar we denken aan muziektherapie of beweegactiviteiten. Maar ook gezellig een kopje koffie of thee drinken op de camping is al heel erg leuk. Het is ook gelijk een uitstapje voor onze bewoners”, vertelt Sabine.

Spullen inleveren?
Heb jij leuke campingspullen die perfect passen bij de camping op De Lingehof? Neem dan contact op met Sabine Janssen. Het liefste vóór 15 mei, dan kan de camping vanaf juni geopend worden.
Sabine.janssen@zinzia.nl