Ga naar de inhoud
Geplaatst op 5 september 2023

Trouwen bij Oranje Nassau’s Oord

Trouwen is iets van alle tijden en alle leeftijden. Een mooie jurk, prachtige opgestoken haren en een strak pak; het spreekt tot de verbeelding. Vrijdag 24 november staat bij locatie Oranje Nassau’s Oord in Wageningen alles in het teken van trouwen. “Het is een prachtig thema waar bewoners vele herinneringen aan kunnen ophalen”, zegt Astrid Erkens, medewerker Welzijn.

Collega’s, vrijwilligers en misschien ook wel bewoners lopen in hun eigen trouwjurk of trouwpak mee in de bruidsmodeshow. Bij de foto-expositie zijn trouwfoto’s door de jaren heen te bewonderen. Zien we iets terug van de tijdsgeest? En een dag over trouwen is niet compleet zonder een echte bruiloft, er wordt ook nog getrouwd! “Er komen vast en zeker mooie gesprekken uit voort”, zegt Astrid.

Maak deze dag compleet!
Heb jij leuke trouwspullen die perfect bij deze dag passen? Wil jij bijvoorbeeld jouw trouwjurk of trouwpak tentoonstellen? Heb je nog mooie oude trouwfoto’s liggen? Of misschien wil je de uitnodiging voor jouw bruiloft aan iedereen laten zien? Kortom, wil jij een bijdrage leveren aan deze mooie dag? Neem dan contact op met Astrid Erkens en Tine van den Bosch, medewerkers Welzijn, door een e-mail te sturen naar astrid.erkens@zinzia.nl en tine.vandenbosch@zinzia.nl.