Ga naar de inhoud
Geplaatst op 2 november 2020

Update corona 2 november 2020

Vastgestelde coronabesmetting bewoner Oranje Nassau’s Oord

Op zaterdag 31 oktober jongstleden hebben wij helaas een coronabesmetting vastgesteld op afdeling Koningsbosch binnen Oranje Nassau’s Oord. De betreffende bewoner is overgeplaatst naar onze corona-care unit op Emmaplein 14. We hopen op een spoedig herstel van onze bewoner.

Maatregelen
Hoewel het gaat om een bewoner van afdeling Koningsbosch, worden ook de nabijgelegen woningen in strikte isolatie geplaatst. Het betreft: Koningbosch, Huchtbosch, Puntbosch, Sterrenbosch, Domeinbosch en Prinsenbosch.

Medewerkers werken daar met uitgebreide persoonsbeschermende middelen. Tot nader order is bezoek aan deze woningen helaas niet meer mogelijk. Bezoek aan andere afdelingen bij Oranje Nassau’s Oord kan vooralsnog wel gewoon blijven plaatsvinden.

Betrokkenen geïnformeerd
De betrokken eerste contactpersonen van de afdeling waar de bewoner die besmet is woont, zijn zaterdag direct telefonisch geïnformeerd. Alle overige betrokken eerste contactpersonen zijn inmiddels per mail op de hoogte gesteld.

Bezoek andere afdelingen welkom
We zijn blij te kunnen laten weten dat bezoek aan de andere afdelingen vooralsnog gewoon door kan blijven gaan. Daarbij doen we nog steeds een dringend beroep op de geldende hygiënemaatregelen.

We blijven in nauw contact met bewoners/eerste contactpersonen van Oranje Nassau’s Oord en houden hen op de hoogte van verdere ontwikkelingen.