Ga naar de inhoud
Geplaatst op 23 november 2021

Update corona 23 november 2021

Op verschillende afdelingen van de verpleeghuizen van Zinzia hebben we te maken met coronabesmettingen. We zijn hier goed op voorbereid en zodra een besmetting is vastgesteld zetten we de bijbehorende protocollen in werking.

Bij deze houden we u in algemene zin op de hoogte. De situatie wisselt soms snel waardoor de informatie niet altijd actueel is. De bewoners en eerste contactpersonen worden echter continu op de hoogte gehouden van de situatie die voor hen van toepassing is, middels brief en/of mail.

Huidige situatie

Op dit moment zijn er onder andere besmettingen op De Lingehof op de afdeling waar mensen met dementie wonen (pg-afdeling). Dagbehandeling De Appelbloesem is tijdelijk gesloten. Daarnaast zijn er op Rumah Kita besmettingen geconstateerd op meerdere afdelingen.

Bezoekregeling

Voor alle verpleeghuizen van Zinzia geldt momenteel een bezoekregeling van twee personen per dag. Op de pg-afdeling van De Lingehof en op Rumah Kita is deze bezoekregeling aangepast in verband met de besmettingen.

Denkt u erover om op bezoek te gaan bij uw naaste? Neemt u dan vooraf contact op met de eerste contactpersoon van uw naaste. We houden hen continu op de hoogte van de situatie die voor hen van toepassing is.

Informeren

We zijn goed voorbereid op besmettingen met onze plannen en protocollen. Deze brengen we nu volop in praktijk. We doen er alles aan om het gevaar van besmetting zo beperkt en klein mogelijk te houden. Wij begrijpen dat de maatregelen voor zowel onze bewoners als ook voor verwanten of eerste contactpersoon soms moeilijk zullen zijn. We houden bewoners en eerste contactpersonen op de hoogte van verdere ontwikkelingen.