Ga naar de inhoud
Geplaatst op 5 oktober 2020

Update corona 4 okt.

Vastgestelde coronabesmetting bewoner Rumah Kita

Op zondag 4 oktober jongstleden hebben wij helaas een coronabesmetting vastgesteld op woning 11 van afdeling Wallisii binnen Rumah Kita. Het betreft een bewoner met tot op heden milde klachten. Het is voor het eerst dat een interne bewoner bij Zinzia is besmet met het coronavirus. We zijn echter goed voorbereid op besmettingen met onze plannen en protocollen. We hopen op een spoedig herstel van onze bewoner.

Maatregelen

Hoewel het gaat om een bewoner van woning 11 van afdeling Wallisii, worden ook de nabijgelegen woningen in strikte isolatie geplaatst. Het betreft: Wallisii 7, 9, 11, 13 en Heliconia 15, 17, 19 en 21. Medewerkers werken daar met uitgebreide persoonsbeschermende middelen. Tot nader order is bezoek aan deze afdelingen helaas niet meer mogelijk. Bezoek aan andere afdelingen bij Rumah Kita kan vooralsnog wel gewoon blijven plaatsvinden.

Betrokkenen geïnformeerd

De betrokken eerste contactpersonen van de afdeling waar de bewoner die besmet is woont, zijn gisteren direct telefonisch geïnformeerd. Alle overige betrokken eerste contactpersonen zijn inmiddels per mail op de hoogte gesteld.

Bezoek andere afdelingen welkom

We zijn blij te kunnen laten weten dat bezoek aan de andere afdelingen vooralsnog gewoon door kan blijven gaan. Daarbij doen we nog steeds een dringend beroep op de geldende hygiënemaatregelen.

We blijven in nauw contact met bewoners/eerste contactpersonen van Rumah Kita en houden hen op de hoogte van verdere ontwikkelingen.