Ga naar de inhoud
Geplaatst op 10 juni 2021

Voortgang verbouwing De Lingehof

De werkzaamheden tijdens de verbouwing van De Lingehof gaan gestaag door. Op dit moment wordt het nieuwe Warm Welkom en de nieuwe unit voor de afdeling Revalidatie verbouwd.

Vlog verbouwing

Melissa Vrolijk, teamleider Hospitality laat je hieronder in een vlog zien wat de stand van zaken is. Er is nu nog veel fantasie voor nodig om te zien hoe het wordt, maar wij weten dat het er eind juli prachtig uit zal zien!


Bouw op schema

De bouw ligt op schema. Naar verwachting kan het eerste kopje koffie begin augustus 2021 worden geschonken. Je krijgt dan een Warm Welkom in het geheel vernieuwde Grand Café van De Lingehof. Op hetzelfde moment zal ook de nieuwe Revalidatie afdeling in gebruik genomen worden én Lingestraat 14 verhuist dan naar Lingestraat 11 op de 1ste verdieping boven het Grand Café. Daarna worden stapsgewijs de afdelingen Somatiek en de huidige Revalidatie afdeling opgeknapt en vindt de verhuizing plaats. 

Hospice De Goudvlinder

Het Hospice van De Lingehof wordt uitgebreid en meer zelfstandig. Daarom heeft het ook een nieuwe naam gekregen: “Hospice De Goudvlinder”. Het Hospice wordt begin september 2021 opgeknapt en uitgebreid. Daarna is er plek voor zes gasten. Naast (gespecialiseerde) medewerkers, zijn er veel vrijwilligers beschikbaar voor het Hospice.

Nieuwtje

En een nieuwtje is dat er straks een kok beschikbaar zal zijn die de lievelingsrecepten van de gasten op verzoek kan koken en serveren.


Op de afbeelding de sfeerimpressie van de verbouwing De Lingehof: