Ga naar de inhoud
Geplaatst op 8 april 2022

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor verpleeghuis De Lingehof

Bij verpleeghuis De Lingehof in Bemmel, zijn we op zoek naar chauffeurs voor de bezoekers van de Dagbehandeling. De bezoekers van de Dagbehandeling worden ’s morgens thuis opgehaald en aan het einde van de dag weer naar huis gebracht. Dit gebeurt door een groep enthousiaste chauffeurs die zich hier vrijwillig voor inzet.

Chauffeurs voor de Dagbehandeling

Bij De Lingehof bieden we Dagbehandeling bij De Appelbloesem. Bezoekers van De Appelbloesem wonen gewoon thuis, maar zij bezoeken op een aantal vaste dagen per week de Dagbehandeling bij De Lingehof. De bezoekers krijgen bij De Appelbloesem de behandeling en ondersteuning die zij nodig hebben. Het kan gaan om mensen met lichamelijke of mentale beperkingen. De bezoekers van De Appelbloesem worden met een acht-persoons-busje ’s morgens thuis opgehaald en aan het einde van de dag weer naar huis gebracht. Met het busje kunnen ook mensen met een rolstoel vervoerd worden en er is geen speciaal rijbewijs voor nodig. Het vervoer wordt geregeld door een groep chauffeurs die zich hier vrijwillig voor inzet. Met elkaar maken de chauffeurs een rooster en kunnen zij aangeven welke dag of dagen hen het beste schikt. ​De dagen gaan in overleg. Momenteel zijn wij op zoek naar chauffeurs die het team willen komen versterken.

Vrijwilligers zijn onmisbaar

De Lingehof is een van de vier verpleeghuizen van Zinzia Zorggroep. Vrijwilligers zijn voor onze verpleeghuizen onmisbaar. Met hun tijd, energie en aandacht spelen zij een belangrijke rol in het welbevinden van onze bewoners. Bewoners genieten van de gezelligheid die vrijwilligers met zich meebrengen en dankzij de extra hulp van vrijwilligers is er meer mogelijk. Als vrijwilliger kun jij het verschil maken, al is het maar voor een paar uur per week. 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Lingehof, Wilma Pol, via telefoon 06-82076616 of   e-mail wilma.pol@zinzia.nl

Interesse in ander vrijwilligerswerk bij Zinzia? Kijk op www.wenszoektjou.nl, om te zien welke wensen onze bewoners hebben.