Ga naar de inhoud
Geplaatst op 9 mei 2022

Vrijwilligers gezocht die bewoners begeleiden van/naar kerkdiensten Rumah Kita

Bij verpleeghuis Rumah Kita in Wageningen zijn we op zoek naar vrijwilligers die onze bewoners kunnen begeleiden van en naar de kerkdiensten in de eigen kapel. Rumah Kita is een sfeervol verpleeghuis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen. Sinds enkele maanden kunnen de oecumenische diensten in de eigen kapel weer doorgaan. De bewoners zijn hier heel blij mee, want die hebben het naar de kerk gaan lange tijd erg gemist.

We zoeken vrijwilligers die onze bewoners kunnen ophalen van hun woning op Rumah Kita om ze naar de eigen kapel van Rumah Kita te brengen. Na de dienst brengt u de bewoners weer terug naar hun woning. Omdat sommige bewoners in een rolstoel zitten, is het belangrijk dat u fysiek in staat bent een bewoner in een rolstoel te duwen. Als vrijwilliger woont u de dienst ook bij. Met uw vrijwilligerswerk maakt u het verschil, waardoor u mooie, waardevolle en dankbare ontmoetingen met onze bewoners meemaakt.

Beschikbaarheid

Als vrijwilliger bent u één keer per vier weken op de zondag beschikbaar van 10.00 uur tot 12.00 uur. We bieden een gezellig team. U wordt goed ingewerkt en in het begin ook begeleid. De vrijwilligers werken in teams. Elk team is eens in de vier weken aan de beurt. We zijn in totaal nog op zoek naar zes vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Rumah Kita is een van de vier verpleeghuizen van Zinzia Zorggroep. Vrijwilligers zijn voor onze verpleeghuizen onmisbaar. Met hun tijd, energie en aandacht spelen zij een belangrijke rol in het welbevinden van onze bewoners. Bewoners genieten van de gezelligheid die vrijwilligers met zich meebrengen en dankzij de extra hulp van vrijwilligers is er meer mogelijk. Als vrijwilliger kunt u het verschil maken. 

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op met geestelijk verzorger Emmy Kwakkel, via 06-12252036 of emmy.kwakkel@zinzia.nl.

Interesse in ander vrijwilligerswerk bij Zinzia? Kijk op www.wenszoektjou.nl, om te zien welke wensen onze bewoners hebben.