Ga naar de inhoud
Geplaatst op 2 november 2021

Vrijwilligers gezocht voor verpleeghuis De Lingehof

Vrijwilligers zijn voor verpleeghuis De Lingehof onmisbaar. Met hun tijd, energie en aandacht spelen zij een belangrijke rol in het welbevinden van onze bewoners. Bewoners genieten van de gezelligheid die vrijwilligers met zich meebrengen én dankzij de extra hulp van vrijwilligers is er meer mogelijk. Wil jij ook graag iets voor een ander betekenen? Lees dan snel verder.

Chauffeurs gezocht!

Wij zijn op zoek naar chauffeurs uit de omgeving van Bemmel die het leuk vinden om onze bezoekers op een doordeweekse dag van en naar de Dagbehandeling te rijden. Je haalt de bezoekers van Dagbehandeling De Appelbloesem ’s ochtends thuis op en brengt ze einde middag weer naar huis. Je werkt zelfstandig, maar maakt wel onderdeel uit van een gezellig team van chauffeurs en de Dagbehandeling. Heb je nog wat extra tijd over? Regelmatig maken onze bewoners uitstapjes waarbij je als chauffeur ook zou kunnen helpen.

Hulp bij activiteiten

Bij De Lingehof organiseren we  verschillende activiteiten voor onze bewoners. Zo hebben we een houtbewerkingsgroep  en start de wekelijkse muziekochtend weer op. Ook op de woningen worden activiteiten georganiseerd, waarbij helpende handen en extra gezelligheid van harte welkom is.

Maak bewoners blij met een bezoekje

Net als iedereen zijn onze bewoners blij met oprechte aandacht. Een wandeling of fietstochtje, een spelletje, een puzzel maken of gewoon een klein gesprekje, zijn heel waardevol. Heb je af en toe een uurtje over? Wij zijn heel blij met jouw tijd en aandacht!

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator van De Lingehof,  via e-mail wenszoektjouDLH@zinzia.nl. Samen vinden jullie zeker een fijne plek voor jou om je in te zetten voor onze bewoners.

Houtbewerking
Muziekochtend
Muziekochtend