Ga naar de inhoud
Geplaatst op 20 november 2019

Wintermarkt Oranje Nassau’s Oord

Kom gezellig buurten!

De winter is in aantocht en dat staat voor donkere dagen, gezelligheid in huis en samenzijn. Ons Landgoed Oranje Nassau’s Oord is de perfecte locatie om samen in de sfeer te komen. Op vrijdag 29 november 2019 organiseren we een Wintermarkt en we heten iedereen van harte welkom tussen 14.00 – 20.00 uur op Kortenburg 4 in Wageningen (Locatie Oranje Nassau’s Oord).

Voor elk wat wils

Bezoekers kunnen op de Wintermarkt voor van alles terecht. De ruim 20 kramen hebben een ruim aanbod, denk hierbij aan allerlei Kerstcreaties, sieraden, kaarten, kaarsen, curiosa, handwerken, woondecoraties, speelgoed, kleding, winterartikelen zoals omslagdoeken, sjaals, mutsen en meer. Verschillende winkeliers uit Renkum staan ook op de markt.

Activiteiten

Scoutinggroep Emma ontvangt iedereen in winterse sfeer met vuurkorven en het roosteren van marshmallows. We hebben een Live Koor, dat gedurende de middag en avond op gezette tijden liederen zingt; er is een rad van fortuin voor mooie prijzen. Wilt u meer informatie over Zinzia, dan kunt u terecht bij onze informatiestand.

De innerlijke mens

Het Restaurant en Warm Welkom (in de hal) zijn de hele dag geopend voor een drankje en wat lekkers zoals appelgebak, erwtensoep, een broodje worst, oliebollen e.d. We vergeten de innerlijke mens niet.