Ga naar de inhoud
Geplaatst op 25 november 2019

Wintermarkt Rumah Kita

Het is alweer bijna Sinterklaas en Kerst. Voor Verpleeghuis Rumah Kita de reden om dit jaar weer een gezellige Wintermarkt te organiseren.  Op zaterdag 30 november is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom aan Plein 15 augustus 1 in Wageningen. Er is een gevarieerde markt met ruim 45 kramen en de Rumah Kita Band met live muziek. En natuurlijk zijn er  heerlijke Indische hapjes en drankjes.

Voor elk wat wils

Bezoekers kunnen op de Wintermarkt voor van alles terecht en kunnen hier de Sinterklaas- en Kerstcadeautjes kopen.  De kramen hebben een ruim aanbod, denk hierbij aan allerlei Sinterklaas- en Kerstcreaties, sieraden, kaarten, kaarsen, curiosa, schilderijen, handwerken, woondecoraties, speelgoed, kleding, winterartikelen zoals omslagdoeken, sjaals, mutsen en Indonesische artikelen. Bezoekers krijgen alle gelegenheid om heerlijk rond te neuzen op de Wintermarkt.

Live muziek

’s Ochtends is er van 11.00 tot 11.30 uur een kooroptreden van het Waagenings Volkooren in het restaurant. In de middag tussen 13.30 en 16.00 uur is er Live muziek in het restaurant de huisband de Rumah Kita Band zorgt voor een muzikaal optreden.

Indische hapjes en Hollandse erwtensoep

Het Restaurant en Warm Welkom (in de hal) zijn de hele dag geopend voor een drankje en wat lekkers zoals appelgebak en allerlei soorten  Indische koek. De keuken is geopend vanaf 11.00 uur voor een Indische maaltijd, de lekkerste Indische snacks  maar ook Hollandse erwtensoep en broodjes rookworst. Natuurlijk zal de Tjendol niet ontbreken op de kaart.

Iedereen die interesse heeft is tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de Wintermarkt. Men vindt Rumah Kita aan Plein 15 augustus 1 in Wageningen, aan de Van Uvenweg.