Ga naar de inhoud
Geplaatst op 15 september 2023

Zinzia mailt veilig

Vanaf maandag 18 september 2023 mailen we binnen Zinzia beveiligd via ‘Smartlockr’. Op deze manier kunnen we veilig persoonsgegevens en andere gevoelige informatie per mail delen. Heeft u een beveiligde mail van ons ontvangen? In onderstaand bericht geven we u meer uitleg.

U heeft een beveiligde mail ontvangen van Zinzia Zorggroep – hoe werkt dit?

De veiligheid van uw gegevens is voor Zinzia erg belangrijk. Daarom gebruiken we ‘Smartlockr’. Hiermee worden onze e-mails en bijlages beveiligd als we gevoelige informatie versturen, zoals persoonsgegevens. Uw gegevens blijven hierdoor veilig. U kunt er zeker van zijn dat de gevoelige informatie niet door mensen wordt gelezen die daar geen toegang toe mogen hebben.

Het kan zijn dat u voor het lezen van een e-mail of het openen van een bijlage een wachtwoord moet invullen. Hieronder leest u hoe dit werkt.

U heeft een beveiligde e-mail ontvangen van Zinzia en moet deze openen met een wachtwoord

  1. Klik in de beveiligde e-mail op de knop “Open bericht” of “Download bestanden”.
  2. U komt dan op een pagina waar u op “Stuur mijn wachtwoord” kunt klikken.
  3. U krijgt hierna het wachtwoord per e-mail.
  4. Gebruik het wachtwoord om de beveiligde e-mail te openen.

Reageren op een veilig verzonden e-mailbericht

Als u een beveiligd bericht heeft gekregen, kunt u via dat bericht ook een antwoord sturen dat beveiligd wordt. Klik op de knop “Beantwoorden” om meteen uw antwoord te versturen. Een fijn idee als u gevoelige informatie of bijlages naar ons verstuurt.