Ga naar de inhoud
Geplaatst op 18 januari 2021

Zinzia treedt toe tot UKON

Als Zinzia Zorggroep zijn wij toegetreden tot het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Het UKON is een actief onderzoeks- en kennisnetwerk binnen de zorg voor ouderen en voor mensen met een chronische ziekte. Een netwerk dat samen leert en waarde toevoegt aan de kwaliteit van zorg.

Zinzia: “We zijn toegetreden omdat continu leren & verbeteren een belangrijk onderdeel voor ons is. Naast de ontwikkeling/ professionalisering van het vakgebied, zijn onze medewerkers gemotiveerd om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek om zo cliënten steeds beter te kunnen behandelen en begeleiden.”

Toetreding tot UKON gaat niet zomaar. Na een uitgebreide kennismakingsprocedure van UKON werd een officieel verzoek ingediend bij de bestuurders van de reeds aangesloten zorgorganisaties. Deze bestuurders hebben unaniem besloten dat Zinzia Zorggroep het UKON verrijkt en inspireert met haar toetreding. Naast Zinzia Zorggroep traden per 1 januari nog 3 zorgorganisaties toe tot het UKON. We zijn blij dat we onderdeel uitmaken van het netwerk en op deze manier kennis kunnen delen.

KLIK HIER voor het artikel van UKON: “Trots starten wij 2021 met 4 nieuwe partners bij UKON.”