Ik wil zorg

Prettig wonen in een verpleeghuis van Zinzia

U bent op zoek naar goede, gespecialiseerde zorg. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Bent u benieuwd of Zinzia iets voor u kan betekenen? Wilt u eens komen kijken in een van onze verpleeghuizen? U bent van harte welkom!

Direct zorg regelen?

Benieuwd naar zorg bij Zinzia? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking of plan een rondleiding. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (Zorgbemiddeling Zinzia).

Kies de zorg die bij u past

Bij Zinzia kunt u wonen met zorg, maar u kunt ook gespecialiseerde zorg ontvangen als u thuis woont. U kunt bij ons terecht voor:

Wonen met zorg

Zorg als u thuis woont

Heeft u interesse en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact op met bureau Zorgbemiddeling van Zinzia

Een onafhankelijke cliëntondersteuner kan u helpen bij het vinden van passende zorg en ondersteuning.

De locaties van Zinzia

Zinzia biedt zorg op de volgende locaties:

In Oranje Nassau’s Oord en De Lingehof bieden we ook dagbehandeling aan mensen die thuis wonen.

Inschrijven voor verpleeghuiszorg van Zinzia

Heeft u besloten dat u bij Zinzia komt wonen? Van harte welkom! Neem contact met ons op om u direct in te schrijven.

Als u zich inschrijft, kijken wij of er plek is op de locatie van uw keuze. Zo ja, dan kunt u de woning komen bekijken en vindt de intake plaats. 

Wachtlijst verpleeghuis

Voor een woning in een verpleeghuis is soms een wachtlijst. We raden u daarom aan om op tijd te beginnen met rondkijken. Wilt u meer informatie over de actuele wachttijden? Neem dan contact met ons op.

Om op een wachtlijst geplaatst te kunnen worden, is een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg nodig van het CIZ. U bent bij Zinzia welkom met een Zorgzwaartepakket Verpleging en Verzorging 5 t/m 10. Als u op een wachtlijst komt, laten we het u direct weten als er een woning vrijkomt. Samen zoeken we naar een oplossing voor de tussenliggende periode. Meer informatie over hoe u langdurige zorg kunt regelen, vindt u ook op de website van het zorgkantoor

Kosten verpleeghuis

De kosten van wonen in een verpleeghuis worden grotendeels vergoed. Wel betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte daarvan hangt af van verschillende factoren, zoals uw vermogen. Voor vragen over uw eigen bijdrage kunt u terecht bij de medewerkers van bureau Zorgbemiddeling of uw cliëntondersteuner.

Wilt u meer weten over de kosten van een verpleeghuis? Download dan onze brochure.

Een andere vraag? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een * zijn verplicht.