Ga naar de inhoud

Hospice – De Goudvlinder

7.8

Zorgkaart Nederland

Op basis van 437 beoordelingen

Voor hospicezorg kunt u bij Zinzia terecht in De Goudvlinder in Bemmel. De Goudvlinder is een kleinschalige, sfeervolle locatie voor maximaal  zes mensen. U heeft een eigen kamer met veel privacy. Daarnaast is er een gedeelde woonkamer. Omdat momenten met uw familie en vrienden juist nu zo waardevol zijn, is uw bezoek altijd welkom. En uw gasten kunnen ook altijd mee-eten en blijven slapen.

Direct hospicezorg regelen?

Benieuwd naar De Goudvlinder? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of rondleiding. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (Zorgbemiddeling Zinzia).

In De Goudvlinder krijgt u alle zorg en begeleiding die u nodig heeft. 24 uur per dag is er een arts beschikbaar om met u mee te denken. Ook andere professionals staan voor u klaar. Heeft u behoefte om te praten over uw zorgen of angsten? De geestelijk verzorger neemt graag de tijd voor u. Datzelfde geldt voor de vrijwilligers: ze zijn er voor u.

De Goudvlinder is onderdeel van Verpleeghuis De Lingehof. U kunt gebruikmaken van het Grand Café, het restaurant en de tuin van De Lingehof.

Meer weten?

Meer weten over de hospicezorg van Zinzia? Download de brochure van De Goudvlinder.

Meer weten over hospicezorg in het algemeen? Op deze pagina vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil kennismaken

Ik wil mijzelf inschrijven

Veelgestelde vragen