Ga naar de inhoud

Vrienden van De Lingehof

7.8

Zorgkaart Nederland

Op basis van 425 beoordelingen

Vrienden van De Lingehof

Stichting Vrienden van De Lingehof wil een bijdrage leveren aan het welbevinden van de bewoners van dit verpleeghuis. De stichting doet dit  met het ondersteunen van evenementen en bijeenkomsten, en door het verlenen van een financiële bijdrage aan zaken die niet vanuit de organisatie zelf kunnen worden bekostigd.

ANBI-status

De financiering van de Stichting Vrienden van De Lingehof bestaat uit donaties, subsidies, erfenissen en legaten. Door de officiële erkenning als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) heeft de Stichting een ANBI-status. Dit betekent dat zij door de Belastingdienst is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Bovendien komen giften aan de Stichting in aanmerking voor aftrek voor de inkomstenbelasting.

Word vriend

De Stichting wil veel doen voor onze bewoners. Daarom zoekt zij zoveel mogelijk vrienden, die willen bijdragen aan het welbevinden van de bewoners en cliënten van onze verpleeghuizen. Draagt u De Lingehof een warm hart toe en wilt u bijdragen? Dat stellen we zeer op prijs.

Bestuur

Het huidige bestuur van de Stichting bestaat uit: Joop Lentjes (voorzitter), Roos Ubbink (secretaris), Ronald Kersten (penningmeester), Jos Mijland (Bestuurslid)De bestuurswerkzaamheden worden zonder vergoeding verricht. Lees hier het beleidsplan van de Stichting.

Contact

Voor meer informatie en opgave als lid kunt u contact opnemen met secretaris Roos Ubbink. Zij is bereikbaar via e-mailadres: vriendenvandelingehof@gmail.com of penningmeester Ronald Kersten via 06 55 69 41 41.Adresgegevens

Stichting Vrienden van De Lingehof
p/a Molenhoekplein 23,
6675 BZ Valburg
K.v.K. 88310566

RSIN: 864574381

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil kennismaken

Ik wil mijzelf inschrijven

Veelgestelde vragen