Locaties

In de vier verpleeghuizen van Zinzia vindt u een prettig, warm thuis. Alle vier zijn ze modern en comfortabel ingericht. Bieden ze volop ruimte om een waardevol leven te leiden. In de rust en beslotenheid van uw kamer, bijvoorbeeld. Of juist in het sfeervolle grand café, waar mensen samenkomen voor een drankje of een spelletje. Iedereen kan bij ons zichzelf zijn. Eigen keuzes maken. Het leven kleur geven.

Oranje Nassau’s Oord

Oranje Nassau’s Oord staat op het gelijknamige historische landgoed vlak bij Wageningen. Een prachtig gebied om te wandelen en ontspannen. Ook in het huis is de rijke geschiedenis nog voelbaar.

Rumah Kita

Rumah Kita is speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Het eten, de feestdagen, de toko, de jaarlijkse Pasar Malam, de taal… Uit alles blijkt het bijzondere karakter van dit huis. Het staat vlak bij het centrum van Wageningen.

De Lingehof

De Lingehof heeft een karakteristieke dorpse sfeer. In de goede betekenis van het woord. Gezellig. Vertrouwd. U vindt het huis in Bemmel in de gemeente Lingewaard, in een gebied met fruitbomen en paarden.

De Rijnhof

De Rijnhof is een mooi, modern gebouw midden in het centrum van Renkum. Hier kunt u wonen met zorg in een zelfstandig appartement.