Verzorgende Zinzia

Heb jij ideeën om de zorg aan kwetsbare ouderen nog persoonlijker te maken? Past warme en kleurrijke zorg bij jou? Wij zoeken meerdere verzorgenden!

Hier ga je werken

Zinzia is een zorgaanbieder die zich richt op kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke zorgvragen. Zinzia gelooft in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Zinzia zit niet stil: zo vindt er op meerdere locaties nieuwbouw- of verbouw plaats om kleinschalig wonen mogelijk te maken Er werken 900 medewerkers en 500 vrijwilligers op vier locaties in de Gelderse regio’s Veluwezoom, De Vallei en Overbetuwe.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG versta jij je vak. En Zinzia heeft meerdere mogelijkheden op meerdere locaties om dat vak goed en met plezier uit te kunnen oefenen. Elke dag opnieuw bekijk je wat er nodig is om een bewoner een fijne dag te bezorgen. Familie, mantelzorgers en collega’s spelen hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Loopt de dag anders dan de planning? Niet altijd leuk, maar dát is wat werken in de zorg nu zo gevarieerd maakt. Bij Zinzia houden we van medewerkers die lef hebben om zelfstandig besluiten te nemen die passen bij de zorg en welzijn van een bewoner. Zie jij mogelijkheden om bij stralend weer met een bewoner op de duo-fiets te stappen? Heel goed want dat kan voor iemand net het verschil zijn tussen een doorsnee dag en een geweldige beleving. En daarom heb je voor dit vak gekozen toch?

Geen bewoner is hetzelfde; en dat is nou precies de sjeu van mijn werk!”

Wat mag je van Zinzia verwachten?

Allereerst een warm welkom! En natuurlijk collega’s die staan te trappelen om jou te laten kennismaken met Zinzia. Verder:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 2.668,93 (salarisgroep FWG 35, CAO VVT); afhankelijk van kennis & ervaring;
  • Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week, oproepdienstverband);
  • Mogelijkheden om door te groeien naar de functie van EVV, gespecialiseerd verzorgende of verpleegkundige.
  • Een goed inwerktraject.

Wat neem jij mee?

Is zorg voor jou meer dan het goed verzorgen van een cliënt? Dan horen we graag jouw ideeën. Uiteraard heb je (bijna) een diploma verzorgende IG (niveau 3) of een vergelijkbare opleiding (MMZ 3). Verder:

  • Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken;
  • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen (en wij helpen je hiermee).

Heb jij diploma helpende niveau 2 en wil je dolgraag doorleren naar verzorgende niveau 3? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Waar en voor welke doelgroep wil jíj werken?

Zinzia heeft ruimte voor meerdere verzorgenden op de volgende locaties:

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord (Wageningen)
Een bijzondere locatie op een prachtig landgoed waar dit jaar nieuwbouw plaats vindt met ruimte voor moderne technologieën. Hier biedt Zinzia verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, somatiek plus en dagbehandeling. Hoe leuk is het om met al deze disciplines samen te werken!

Verpleeghuis Ruma Kita (Wageningen)
Verpleeghuis Rumah Kita biedt verpleeghuiszorg en is speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Hier ervaar je een warme sfeer en grote betrokkenheid van familie en vrijwilligers. Als professional kom je te werken in een multicultureel team waarbij je leert over de Indische- en Molukse gebruiken. Selamat jalan!

Verpleeghuis de Rijnhof (Renkum)
Vanuit dit huis stap je zo de dorpsstraat op. Op deze kleinschalige locatie biedt Zinzia verpleeghuiszorg en is er ruimte voor veertig bewoners. Warme zorg, dat is wat we hier bieden! Iets voor jou?

Verpleeghuis de Lingehof (Bemmel)
Een modern gebouw met een dorpse sfeer waar ruimte is voor 143 bewoners. Hier biedt Zinzia verpleeghuiszorg, revalidatiezorg , somatiek plus, en dagbehandeling. Voor jou als professional een prachtplek om multidisciplinair te werken!

Ben je enthousiast geworden en weet je al waar je wil werken?

Je kunt je sollicitatiebrief en cv  per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met de afdeling HR, via telefoonnummer 0317 – 364 200