Opleiding- en stageplaatsen

Zoek je een leuke en uitdagende opleiding of stageplek? Zinzia investeert graag in jouw toekomst. Je krijgt gerichte begeleiding en we evalueren regelmatig je vooruitgang. Daarbij gaat het om vakmanschap, maar ook om persoonlijke groei. Want in de zorg neem je je persoonlijkheid altijd met je mee.

Zinzia is een erkend leerbedrijf en werkt veel samen met verschillende opleidingsinstituten. Het onderwijs en je leer-werkplek sluiten daardoor soepel op elkaar aan. Wij begeleiden vooral studenten via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en de beroepsopleidende leerweg (BOL)

BBL Wij hebben regelmatig opleidingsplaatsen voor studenten van de volgende BBL-opleidingen:

  • Niveau 3: Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG); Woonzorgbegeleider (WZB)
  • Niveau 4: Maatschappelijke Zorg (MZ) en Verpleegkundige
  • Niveau 5: HBOV

BOL Ben je BOL-student? Bij ons kun je een plek vinden voor je beroepspraktijkvorming. Dit geldt voor de dienst Wonen en Zorg, de Facilitaire Dienst en de diverse ondersteunende diensten. De aanvragen voor een BOL-stage lopen via het opleidingsinstituut waar je de opleiding volgt.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 311 42 00 of stuur een mail naar info@zinzia.nl. We helpen je graag verder.