Werken

Zinzia staat voor een leven met kleur. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien. En dat je je eigen draai aan je werk kunt geven. Zodat je kunt zeggen: hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor excellente zorg. Deskundige zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur. Onze werkwijze is daar helemaal op ingericht. Je werkt slim, zodat je veel tijd overhoudt voor je klanten. Zodat je hen ook echt leert kennen. En daarmee een kleurrijk leven mede mogelijk maakt.

Onze zorg is helemaal afgestemd op de behoeften van onze klanten. Maar hoe weet je wat mensen willen? Door echt contact te maken. Je te verplaatsen in de ander. Als gelijken het gesprek aan te gaan en naar creatieve oplossingen te zoeken. Dat is waar je bij Zinzia alle ruimte voor krijgt. Uiteraard verantwoord en binnen de kaders. Samen met collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Goede voorwaarden
De arbeidsvoorwaarden bij Zinzia zijn goed, conform de cao. Daarbij is er veel mogelijk op het gebied van deeltijdwerken en flexibele werktijden. Je krijgt de vrijheid om je talenten naar eigen inzicht in te zetten. Dat maakt het werk leuker én de zorg beter. Ook kun je je bij Zinzia continu blijven ontwikkelen.

Zinzia Zorggroep is een erkend leerbedrijf.
erkend leerbedrijf

Interesse?
Wil jij bij Zinzia komen werken? Bekijk onze vacatures!