Ambulant Geriatrisch Team

U woont het liefst gewoon thuis, ook als u ouder wordt en meer zorg nodig heeft. Dat kan met de gespecialiseerde behandeling en ondersteuning van Zinzia. Redt u het door lichamelijke klachten thuis niet meer allemaal zelf? Of merkt u bijvoorbeeld dat u de laatste tijd vergeetachtiger wordt? Bij Zinzia ondersteunen we u op maat. Samen zorgen we dat u prettig, veilig en zo zelfstandig mogelijk thuis kunt leven. Kennismaken met onze thuiszorg? Neem contact op via onderstaande link.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Zinzia is specialist op het gebied van ouderenzorg. Onze behandeling en ondersteuning thuis is er speciaal voor mensen met complexe lichamelijke klachten, psychosociale problemen en/of dementie. Wat heeft u nodig om prettig thuis te kunnen blijven wonen? Dat vormt bij ons altijd het uitgangspunt. Afhankelijk van uw situatie krijgt u hulp van een specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, ergotherapeut, logopedist, fysiotherapeut, diëtist, casemanager kwetsbare ouderen of maatschappelijk werker. Dit noemen wij ook wel het Ambulant Geriatrisch Team.

Samenwerking met huisarts
U komt bij ons terecht via uw huisarts. Samen komt u tot de conclusie dat u meer ondersteuning nodig heeft. De huisarts neemt vervolgens contact met ons op. Als specialist in de ouderenzorg vullen wij de reguliere zorg van de huisarts aan. U heeft de verwijzing van de huisarts nodig om onze ondersteuning en behandeling thuis te kunnen ontvangen. Wilt u gewoon wat informatie zonder hiervoor eerst naar de huisarts te gaan? U kunt uw
hulpvraag ook voorleggen aan de klantadviseurs van ons klantbureau, 088 311 42 00 zij helpen u graag verder.

Waar is Zinzia actief?
Woont u in of in de buurt van de gemeente Renkum, Wageningen, Overbetuwe of Lingewaard? In deze gemeenten zijn wij actief met onze behandeling en ondersteuning thuis. Informeer bij ons klantbureau of bij uw huisarts naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in behandeling en ondersteuning thuis? Klik hier voor de folder voor cliënten over het Ambulant Geriatrisch Team. Er is ook een folder voor verwijzers, klik daarvoor hier. Of neem telefonisch contact op via 088 3114200