Ga naar de inhoud
Geplaatst op 6 mei 2019

Geschiedenis Indische rijsttafel

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei organiseert Rumah Kita een culturele bijeenkomst met als thema “De geschiedenis van de Indische rijsttafel”. Beide dagen is er aansluitend een Indische rijsttafel.

Zaterdag 25 mei voor bewoners

De bewoners van Rumah Kita zijn van harte welkom tijdens deze culturele ochtend op 25 mei van 10.30 tot 12.00 uur in het restaurant van Rumah Kita, Plein 15 Augustus 1 te Wageningen. Aansluitend is er een Indische rijsttafel in de huiskamers en in ons restaurant. We hebben gastspreker Pauline Chavannes de Senerpont Domis uitgenodigd. Zij vertelt ons graag meer over de achtergrond van de Indische rijsttafel.
Voor bewoners zijn er geen kosten verbonden aan deze culturele ochtend en de rijsttafel.

Zondag 26 mei voor familie, medewerkers, vrijwilligers, geïnteresseerden

Familie, medewerkers, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze culturele middag op 26 mei 2019 van 14.00 tot 17.00 uur. Aansluitend is er een Indische rijsttafel in ons sfeervolle Rumah Kita restaurant. Gastspreker voor deze middag is Humphrey de la Croix. Hij is historicus en auteur van verschillende boeken over Nederlands-Indië. Voor medewerkers en vrijwilligers vragen we een bijdrage aan de culturele ochtend incl. de rijsttafel, van 10 euro. Voor familie en ieder die interesse heeft vragen we een bijdrage van 15 euro.

Meer informatie

Meer informatie over ‘De geschiedenis van de Indische rijsttafel” en over de gastsprekers treft u aan in de:  Brochure Indische Rijsttafel mei 2019

Aanmelden vóór 14 mei

Wilt u ook deelnemen aan de culturele bijeenkomst op 26 mei? Meld u zich dan aan vóór 14 mei 2019 via e-mail m.klaren@zinzia.nl.
Wij kijken uit naar uw komst!