Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit en veiligheid: twee pijlers van excellente zorg. Voorwaarden voor persoonlijke, afgestemde zorg. Voor ontmoeting, gesprekken en bijzondere aandacht. Zinzia voldoet aan de landelijke normen voor verantwoorde zorg. Onze medewerkers staan ingeschreven bij de relevante kwaliteitsregisters in hun eigen vakgebied. Om ons te blijven ontwikkelen, besteden wij veel aandacht aan scholing.

Wij zijn graag open over onze kwaliteit en veiligheid. Als wij onze prestaties (laten) meten, maken we die daarom ook openbaar. De Inspectie voor de Gezondheidszorg publiceert op hun site de inspectierapporten van verschillende zorginstellingen, waaronder Zinzia. Op www.kiesBeter.nl of www.kiesvoorjezorg.nl kunt u Zinzia vergelijken met andere organisaties in de regio.

Uw oordeel
Ontvangt u of iemand in uw omgeving al zorg van Zinzia? Dan kunt u ons beoordelen op www.zorgkaartnederland.nl. U ziet daar ook hoe andere mensen Zinzia waarderen. Ga naar Geef uw mening! om ons te laten weten wat u vindt. Alvast bedankt voor uw reactie!