Mantelzorg & Vrijwilligers

Mantelzorgers en vrijwilligers zijn onmisbare krachten bij Zinzia. Zij helpen uw leven kleur te geven. Uw mantelzorger is voor u een vertrouwd steunpunt. Iemand die uw levensverhaal kent. En die vaak aan een half woord genoeg heeft. Ook onze 500 vrijwilligers zijn essentieel voor goede zorg. Mantelzorgers en vrijwilligers maken nadrukkelijk deel uit van ons team. Zij krijgen alle ruimte én faciliteiten om echt bij te dragen.

Mantelzorgers
Familieleden en vrienden spelen een belangrijke rol in uw leven. Dat blijven ze doen, ook als u naar een verpleeghuis verhuist. Heeft u vaste gewoontes met een mantelzorger? Dan kijken we hoe we die kunnen voortzetten. En we zoeken naar nieuwe oplossingen. Omdat de steun en vertrouwdheid van een mantelzorger veel toevoegt. Bepalend is voor de kwaliteit van uw leven. Wij stemmen de zorg altijd goed met u en uw mantelzorger af.

Vrijwilligers
Vrijwilligers maken belangrijke extraatjes mogelijk. Zij zetten zich enthousiast in bij sociale activiteiten. Komen langs voor een kopje koffie, een spelletje of een wandeling. Ook daarbij gaan we altijd uit van wat u wilt, kunt en belangrijk vindt. Houdt u van zingen? Leest u graag de krant of een boek? Vrijwilligers zijn er speciaal voor u. Wij koppelen u dus graag aan een vrijwilliger met wie het klikt.