Ga naar de inhoud
Geplaatst op 22 november 2021

Bejaardenhuis Zinzia Zorggroep

Bent u op zoek naar goede, gespecialiseerde zorg in een bejaardenhuis, voor uzelf of voor iemand in uw omgeving? Zinzia helpt u graag. U bent van harte welkom om te komen kijken op een van onze locaties.

De meeste zorgorganisaties gebruiken de term ‘bejaardenhuis’ niet meer. Officieel heten bijna alle locaties voor wonen met zorg nu ‘verpleeghuis’. Mensen die zorg zoeken, hebben het wel vaak over een bejaardenhuis. Daarom gebruiken we die term op deze pagina. 

Zorg op de volgende locaties

Zinzia biedt zorg op de volgende locaties:

In Oranje Nassau’s Oord en De Lingehof bieden we ook Dagbehandeling aan mensen die thuis wonen.

Heeft u interesse en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact op met Zorgbemiddeling van Zinzia: 088 311 42 00 of zorgbemiddeling@zinzia.nl.

Inschrijven voor een bejaardenhuis

Heeft u besloten dat u bij Zinzia komt wonen? Van harte welkom! Neem contact met ons op om u direct in te schrijven.

Als u zich inschrijft, kijken wij of er plek is op de locatie van uw keuze. Zo ja, dan kunt u de woning komen bekijken en vindt de intake plaats. 

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten voor een bejaardenhuis?
  De kosten van wonen in een bejaardenhuis worden grotendeels vergoed. Wel betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte daarvan hangt af van verschillende factoren, zoals uw vermogen. Voor vragen over uw eigen bijdrage kunt u terecht bij de medewerkers van Zorgbemiddeling of uw cliëntondersteuner.

  Wilt u meer weten over de kosten van een bejaardenhuis? Neem contact op met Zorgbemiddeling van Zinzia: 088 311 4200 of zorgbemiddeling@zinzia.nl.
 • Is er een wachtlijst voor een bejaardenhuis?
  Voor een woning in een bejaardenhuis is soms een wachtlijst. We raden u daarom aan om op tijd te beginnen met rondkijken. Wilt u meer informatie over de actuele wachttijden? Neem dan contact met ons op.

  Als u op een wachtlijst komt, laten we het u direct weten als er een woning vrijkomt. Samen zoeken we naar een oplossing voor de tussenliggende periode.

  Contactformulier