De Lingehof

Verpleeghuis de Lingehof ligt in het hart van het dorp Bemmel in de gemeente Lingewaard. In een sfeervolle dorpse omgeving, een gebied met fruitbomen, uiterwaarden en dichtbij Park Lingezegen. Iedereen uit de streek voelt zich hier onmiddellijk thuis. In het moderne gebouw is plaats voor 143 mensen. De positieve dorpssfeer ziet u overal terug. In het huis én in de mensen.  

In de Lingehof kunt u terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagbehandeling (Dagcentrum De Appelbloesem) en hospicezorg. De Lingehof zit onder één dak met zorgcentrum Liduina. Een waardevolle combinatie, zeker als u extra zorg nodig heeft. Wij zijn er voor oudere mensen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Als u thuis woont, kunnen wij ook veel voor u betekenen. Uw situatie, mogelijkheden en gewoonten zijn bepalend voor de zorg. Welke zorg u ook ontvangt, wij sluiten aan bij wie u bent. Want bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Wij staan voor een leven met kleur.

Wonen en leven
De Lingehof staat in het hart van Bemmel. De dorpssfeer ziet u overal terug. In het huis én in de mensen, want cliënten en medewerkers komen uit de Betuwse omgeving.  Als bewoner deelt u met andere bewoners de gezamenlijke woonkamer en een open keuken. In deze woning heeft u een comfortabele eigen kamer met sanitair. Voor mensen met dementie zijn er enkele tweepersoonskamers. Zij vinden hun veiligheid en nabijheid in de gedeelde huiskamer. Afhankelijk van uw situatie kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en de oplossing die het beste bij u past.Voor ontmoeting en gezelligheid kunt u in het restaurant en het grand café terecht. Dagelijks ontvangt u een verse, door ons bereide maaltijd op tafel. Op feestdagen besteden we extra aandacht aan de maaltijd. Handige aankopen doet u in het winkeltje van Liduina.

Activiteiten en diensten
U kunt aan allerlei activiteiten meedoen. Zoals creatieve workshops, kerkelijke activiteiten, culturele avonden en spelletjes. Ook hebben we een divers aanbod aan diensten. Tegen een kleine vergoeding kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de wasservice, kapsalon en pedicuredienst.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over De Lingehof? Download  hier de brochure. Wilt u graag zelf zien wat De Lingehof voor u kan betekenen? Klik dan hier voor een rondleiding en informatie over uw eventuele aanmelding.