De Lingehof

Verbouwing De Lingehof

Februari 2021 zijn we gestart met de verbouwing van ons verpleeghuis De Lingehof in Bemmel. De Lingehof krijgt een nieuwe entree met een gastvrij “Warm Welkom” in het Grand Café, een aantal eenpersoonskamers, de Hospice krijgt een eigen plek, er komt een speciale Revalidatie-unit en het Dagcentrum De Appelbloesem is intern verhuisd. Op de foto alvast een vooruitblik op de nieuwe entree.

Update augustus 2021:

  • Op 1 augustus 2021 was de nieuwe entree met het Grand Café klaar en konden de medewerkers van de afdeling Hospitality van start. Via een feestelijk versierde ingang werden medewerkers en bezoekers over de rode loper welkom geheten in het nieuwe Warm Welkom. Ook het Grand Café is vernieuwd en ziet er fris en uitnodigend uit. Klik hier voor meer informatie.

Update februari 2021:

  • Klik hier om te lezen wat er precies verbouwd wordt.

Update juni 2021:

  • Klik hier voor de voortgang (vlog) en planning van de nieuwbouw.

Foto: sfeerimpressie van de nieuwbouw

Foto: de Lingehof, na de verbouwing

De Lingehof

Verpleeghuis de Lingehof ligt in het hart van het dorp Bemmel in de gemeente Lingewaard. In een sfeervolle dorpse omgeving, een gebied met fruitbomen, uiterwaarden en dichtbij Park Lingezegen. Iedereen uit de streek voelt zich hier onmiddellijk thuis. In het moderne gebouw is plaats voor 143 mensen. De positieve dorpssfeer ziet u overal terug. In het huis én in de mensen.  

In de Lingehof kunt u terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagbehandeling (Dagcentrum De Appelbloesem) en hospicezorg. De Lingehof zit onder één dak met zorgcentrum Liduina. Een waardevolle combinatie, zeker als u extra zorg nodig heeft. Wij zijn er voor oudere mensen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Als u thuis woont, kunnen wij ook veel voor u betekenen. Uw situatie, mogelijkheden en gewoonten zijn bepalend voor de zorg. Welke zorg u ook ontvangt, wij sluiten aan bij wie u bent. Want bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Wij staan voor een leven met kleur.

Wonen en leven

De Lingehof staat in het hart van Bemmel. De dorpssfeer ziet u overal terug. In het huis én in de mensen, want cliënten en medewerkers komen uit de Betuwse omgeving.  Als bewoner deelt u met andere bewoners de gezamenlijke woonkamer en een open keuken. In deze woning heeft u een comfortabele eigen kamer met sanitair. Voor mensen met dementie zijn er enkele tweepersoonskamers. Zij vinden hun veiligheid en nabijheid in de gedeelde huiskamer. Afhankelijk van uw situatie kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en de oplossing die het beste bij u past. Voor ontmoeting en gezelligheid kunt u in het restaurant en het grand café terecht. Dagelijks ontvangt u een verse, door ons bereide maaltijd op tafel. Op feestdagen besteden we extra aandacht aan de maaltijd. Handige aankopen doet u in het winkeltje van Liduina.

Activiteiten en diensten

U kunt aan allerlei activiteiten meedoen. Zoals creatieve workshops, kerkelijke activiteiten, culturele avonden en spelletjes. Ook hebben we een divers aanbod aan diensten. Tegen een kleine vergoeding kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de wasservice, kapsalon en pedicuredienst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over De Lingehof? Download hier de brochure. Wilt u graag zelf zien wat De Lingehof voor u kan betekenen? Klik dan hier voor een rondleiding en informatie over uw eventuele aanmelding.