Rumah Kita

Indisch verpleeghuis Rumah Kita in Wageningen

Verpleeghuis Rumah Kita is speciaal opgezet voor Indische en Molukse ouderen. Het bijzondere karakter van dit huis blijkt uit alles. Het eten, de feestdagen, de toko, de jaarlijkse Pasar Rumah Kita. Maar ook de taal, de gewoontes, de aankleding… Rumah Kita staat vlak bij het centrum van Wageningen. 166 Indische en Molukse ouderen uit heel Nederland vinden er een prettig thuis.

De zorg in Rumah Kita

In Rumah Kita kunt u terecht voor:

  • dementiezorg
  • zorg bij psychiatrische klachten
  • zorg bij lichamelijke klachten

Welke zorg u ook ontvangt, wij sluiten aan bij wie u bent. Bij uw situatie, mogelijkheden en gewoonten. U heeft alle ruimte om uw leven zelf vorm te geven.

Benieuwd naar Rumah Kita? Bekijk de video hieronder voor een indruk of vul het contactformulier in. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (bureau Zorgbemiddeling Zinzia).

Wonen in Rumah Kita

In Rumah Kita heeft u – alleen of met uw partner – een mooi en ruim eigen appartement. In ons sfeervolle restaurant kunt u dagelijks samen eten. Er staat dan een verse, zelfbereide Indische maaltijd op tafel. Of een Hollandse, als u dat liever wilt. Uw familieleden en buurtgenoten zijn altijd welkom om aan te schuiven.

Rumah Kita is een levendig huis waar veel wordt georganiseerd. Zoals culturele avonden, spelletjes, creatieve workshops en kerkelijke activiteiten. Boodschappen kunt u doen in onze eigen toko.

In Rumah Kita zijn ook gemeenschappelijke woningen voor mensen met dementie en/of ernstige lichamelijke klachten. In deze woningen deelt u een woonkamer met vijf anderen. Hier leeft, kookt en eet u samen.

Meer weten?

Download de brochure van Rumah Kita.