De Rijnhof

Verpleeghuis De Rijnhof in Renkum

Verpleeghuis De Rijnhof staat midden in het gezellige centrum van Renkum. Vanuit de gezamenlijke huiskamer kijkt u uit op de winkelstraat. Op deze levendige plek stond vroeger Hotel Rijnzicht, een bruisende ontmoetingsplek. Eind jaren 80 is De Rijnhof hier gebouwd. Modern en comfortabel, en nog steeds sterk verbonden met de buurt. De Rijnhof biedt plaats aan 40 bewoners. Benieuwd naar onze zorg? Kom gezellig koffie drinken!

Neem contact op voor een rondleiding!

De zorg in De Rijnhof

In De Rijnhof kunt u terecht voor zorg bij lichamelijke klachten. De zorg in De Rijnhof sluit helemaal aan bij wie u bent. Bij uw situatie, mogelijkheden en gewoonten. U heeft alle ruimte om uw leven zelf vorm te geven.

Wilt u ook zorg ontvangen in dit sfeervolle huis? Bekijk de video hieronder voor een indruk of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (Zorgbemiddeling Zinzia).


Download de brochure

Download de brochure van De Rijnhof.


Wonen in De Rijnhof

In De Rijnhof woont u in een zelfstandig appartement, met badkamer en keukenblok. Dagelijks ontvangt u van ons een verse, zelfbereide maaltijd. Als u daar behoefte aan heeft, kunt u met uw medebewoners eten. Drie keer per dag kunt u in de gezamenlijke huiskamer terecht voor koffie en thee.

De Rijnhof is een levendig huis dat volop deelneemt aan het dorpse leven. U kunt aan allerlei activiteiten meedoen. Zoals culturele avonden, spelletjes, creatieve workshops en kerkelijke activiteiten. Ook mensen die niet in De Rijnhof wonen zijn hierbij welkom. Vanwege de centrale ligging lopen er sowieso regelmatig bezoekers bij ons binnen.

Wilt u meer weten?

Vul het contactformulier in of bel 088 311 42 00 (bureau Zorgbemiddeling Zinzia).