Actueel

Wat gaat Marwi missen vanuit Bonaire?

Marwi Bos is specialist ouderengeneeskunde bij Zinzia Zorggroep. Zij is naar Bonaire vertrokken om daar drie maanden in een verpleeghuis te werken. Ze houdt ons op de hoogte van haar avontuur.

“Vandaag een laatste stukje vanuit Bonaire voordat ik weer

“Jouw moeder heeft jou een mooie stem gegeven”

Interview met vrijwilliger Felix Thiel

Alweer bijna drie jaar verzorgt vrijwilliger Felix de muzikale ochtend op Rumah Kita. Elke maandagochtend is zijn stem te horen bij het uurtje Kopje Senang. “Op een maandagochtend kwam er een bewoonster naar me toe.

Update corona 23 november 2021

Op verschillende afdelingen van de verpleeghuizen van Zinzia hebben we te maken met coronabesmettingen. We zijn hier goed op voorbereid en zodra een besmetting is vastgesteld zetten we de bijbehorende protocollen in werking.

Bij deze houden we u in algemene

Bejaardenhuis Zinzia Zorggroep

Bent u op zoek naar goede, gespecialiseerde zorg in een bejaardenhuis, voor uzelf of voor iemand in uw omgeving? Zinzia helpt u graag. U bent van harte welkom om te komen kijken op een van onze locaties.

De meeste

Marwi vanuit Kas di Kuido

Marwi Bos is specialist ouderengeneeskunde bij Zinzia Zorggroep. Zij is naar Bonaire vertrokken om daar drie maanden in een verpleeghuis te werken. Ze houdt ons op de hoogte van haar avontuur.

Kas di Kuido (Oude ten dage)

“Het verpleeghuis waar ik

Meerdere besmettingen met coronavirus bij De Lingehof

Update 2 december 2021

We zijn benaderd door een journalist van de Gelderlander over de coronabesmettingen bij De Lingehof. We hebben uiteraard laten weten hoe het in het algemeen gaat met de bewoners, hoeveel besmettingen er zijn en welke maatregelen

Wordt u vrijwilliger bij het historisch archief?

Duikt u mee in de geschiedenis van Oranje Nassau’s Oord? Kees, Gijsje en Ed, vrijwilligers van het historisch archief van ons verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord, zijn op zoek naar hun opvolgers. Na heel wat jaren vrijwilligerswerk dragen zij

Uitdagingen vergrijzing

Bonaire en Nederland

Marwi Bos is specialist ouderengeneeskunde bij Zinzia. Zij is naar Bonaire vertrokken om daar drie maanden in een verpleeghuis te werken. Ze houdt ons op de hoogte van haar avontuur.

Vandaag gaat het over de uitdagingen waar Bonaire

Dankzij corona meer bewustzijn in bestrijding van andere infecties

Lees het interview met Marieke Meeuwis, specialist ouderengeneeskunde bij Zinzia

Deze week is het de week van de infectiepreventie. In dat kader werkte Marieke Meeuwis, specialist ouderengeneeskunde bij Zinzia, mee aan een interview met de Gelderlander. Ze deed het interview

Vrijwilligers gezocht voor verpleeghuis De Lingehof

Vrijwilligers zijn voor verpleeghuis De Lingehof onmisbaar. Met hun tijd, energie en aandacht spelen zij een belangrijke rol in het welbevinden van onze bewoners. Bewoners genieten van de gezelligheid die vrijwilligers met zich meebrengen én dankzij de extra hulp