Ga naar de inhoud

Hospice – De Zijdevlinder

7.8

Zorgkaart Nederland

Op basis van 425 beoordelingen

Liefdevolle stervensbegeleiding

Hospicezorg is zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven. In het hospice bieden we stervensbegeleiding waarbij rust en aandacht centraal staan. In een warme, huiselijke omgeving doen we alles om u te ondersteunen. Bijvoorbeeld de pijn wegnemen of verzachten. Er gewoon voor u zijn. U leeft en woont zo veel mogelijk op uw eigen manier. Met familie en vrienden om u heen. Daar sluiten wij met onze zorg bij aan.

Direct hospicezorg regelen?

Benieuwd naar De Zijdevlinder? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of rondleiding. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (Zorgbemiddeling Zinzia).

Onze hospicezorg

Voor hospicezorg kunt u bij Zinzia terecht in De Zijdevlinder in Wageningen. De Zijdevlinder is een kleinschalige, sfeervolle locatie voor maximaal tien mensen. U heeft een eigen kamer met veel privacy. Daarnaast is er een gedeelde woonkamer. Omdat momenten met familie en vrienden in het hospice juist nu zo waardevol zijn, is bezoek altijd welkom en kunnen uw gasten mee-eten en blijven slapen. Er zijn twee keukens in huis zodat uw verwanten hier zelf kunnen koken.

In De Zijdevlinder krijgt u alle zorg en begeleiding die u nodig heeft. 24 uur per dag is er een arts beschikbaar om met u mee te denken. Ook andere professionals staan voor u klaar. Heeft u behoefte om te praten over uw zorgen of angsten? De geestelijk verzorger neemt graag de tijd voor u. Datzelfde geldt voor de vrijwilligers: ze zijn er voor u. De Zijdevlinder is gevestigd in Verpleeghuis Rumah Kita. U kunt gebruikmaken van het Warm Welkom, het restaurant en de tuin van Rumah Kita.

Meer weten?

Meer weten over de hospicezorg van Zinzia? Download de brochure van De Zijdevlinder.

Meer weten over hospicezorg in het algemeen? Op deze pagina vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Ik wil kennismaken

Ik wil mijzelf inschrijven

Veelgestelde vragen