Ga naar de inhoud
Geplaatst op 16 november 2023

Ontmoet Zinzia op donderdag 23 november

Op donderdag 23 november openen we de deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen bij Zinzia. Potentiële nieuwe collega’s, vrijwilligers, zij-instromers, stagiaires en familie van nieuwe bewoners kunnen kennismaken met De Rijnhof, De Lingehof, Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord.

In verschillende ruimten worden die dag op Oranje Nassau’s Oord activiteiten georganiseerd. Bezoekers ontvangen een programmaboekje en kunnen zonder inschrijving aansluiten bij de activiteiten. Zo kan er muziek worden gemaakt bij de muziektherapeut, een activiteit gevolgd worden bij de bewegingsagogen en bij Zorg in de praktijk gecontroleerd worden of je wel echt je handen goed wast.

Lokale ondernemers hebben mooie prijzen geschonken voor de loterij. Wat precies? Dat is natuurlijk een verrassing! De opbrengst van de loterij gaat naar onze bewoners. Koop jij ook een lootje…of twee, drie? De loten zijn tussen 14.00 – 17.45 uur te koop bij onze collega’s die rondlopen in het Warm Welkom. De trekking is tussen 18.00 – 18.30 uur. Het belooft een afwisselend programma te worden.

Donderdag 23 november
14.00 – 20.00 uur
Oranje Nassau’s Oord (kortenburg 4, Wageningen)

Meer informatie
Facebook
LinkedIn