Ga naar de inhoud
Geplaatst op 19 februari 2024

ZinziaDoet! – Samen aan de slag tijdens NLdoet

Zinzia Zorggroep sluit met de actie ZinziaDoet! aan bij de landelijke vrijwilligersactie NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Zet jij je ook graag in voor een ander? Kom dan ook meehelpen!

Samen aan de slag
Tijdens ZinziaDoet! pakken we in een ochtendje samen praktische klusjes aan in de verpleeghuizen van Zinzia. Bijvoorbeeld een boeken- of spelletjeskast uitzoeken en opruimen, plantenbakken lenteklaar maken of hulpmiddelen zoals rolstoelen schoonmaken. Met deze extra aandacht worden de locaties nog frisser en verzorgder. Zo vergroten we samen het woonplezier voor de bewoners.

Waar & wanneer?
Na twee succesvolle edities ZinziaDoet! in 2023 is het nu tijd voor de derde editie. We pakken tijdens deze editie praktische klusjes aan bij alle vier de verpleeghuizen van Zinzia:

• Vrijdag 15 maart bij Rumah Kita in Wageningen
• Vrijdag 15 maart bij De Rijnhof in Renkum
• Zaterdag 16 maart bij Oranje Nassau’s Oord in Wageningen
• Zaterdag 16 maart bij De Lingehof in Bemmel

De start is bij iedere locatie om 09.30 uur, met inloop vanaf 09.15 uur. Om 12.00 uur sluiten we gezamenlijk af met een gezellige lunch.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te helpen bij één van de locaties op vrijdag 15 of zaterdag 16 maart? Meld jezelf dan aan via de knop hieronder. Iedereen die zin en tijd heeft om te komen helpen is van harte welkom. We maken er een gezellige ochtend van!