Oranje Nassau’s Oord

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord in Wageningen

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord, dat is wonen op een plek met geschiedenis. Die geschiedenis is overal voelbaar. In het statige gebouw. Op het prachtige uitgestrekte landgoed. In de verhalen. Koningin-moeder Emma besloot in 1898 dat haar residentie een sanatorium moest worden. Nu biedt Oranje Nassau’s Oord een prettig thuis aan ruim 180 ouderen. Een rijke historie, en toch modern en comfortabel.

Neem contact op voor een rondleiding!

De zorg in Oranje Nassau’s Oord

In Oranje Nassau’s Oord kunt u terecht voor:

  • dementiezorg
  • zorg bij lichamelijke klachten
  • revalidatiezorg
  • specialistische zorg
  • dagbehandeling

Welke zorg u ook ontvangt, wij sluiten aan bij wie u bent. Bij uw situatie, mogelijkheden en gewoonten. U heeft alle ruimte om uw leven zelf vorm te geven.

Wilt u ook zorg ontvangen op dit prachtige landgoed? Bekijk de video hieronder voor een indruk of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (Zorgbemiddeling van Zinzia).


Download de brochure

Download de brochure van Oranje Nassau’s Oord.


Wonen in Oranje Nassau’s Oord

In Oranje Nassau’s Oord woont u op een mooie plek. Uw eigen, moderne appartement biedt u een warme, veilige omgeving. In Brasserie Emma kunt u gezellig eten met andere bewoners of met uw familie of vrienden. In dit restaurant worden ook leuke activiteiten georganiseerd.

In Oranje Nassau’s Oord leeft u zoals u dat graag wilt, net als thuis. Samen iets koken of bakken, de krant doornemen, naar muziek luisteren, wandelen of fietsen op ons prachtige landgoed… Heeft u een speciale hobby? Onze vrijwilligers begeleiden u graag.

Wilt u meer weten?

Vul het contactformulier in of bel 088 311 42 00 (bureau Zorgbemiddeling Zinzia).