Thema: ziekte van Parkinson

IN VERBAND MET ADVIEZEN ROND DE VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS IS HET ONTMOETINGSCAFÉ VAN 17 MAART 2020 AFGELAST

Op dinsdag 17 maart 2020 organiseren we een ontmoetingscafé. We doen dit met een aantal verschillende organisaties. Belangstellenden zijn welkom van 19.30 tot 21.00 uur in het Grand Café van Verpleeghuis De Lingehof, Gouden Appel 122, Bemmel.

Programma

Deze avond de volgende sprekers informatie over de ziekte van Parkinson:

  • Chyntia Geutjes, parkinson verpleegkundige in het CWZ en het RadboudUMC expertisecentrum voor Parkinson en
  • Jacqueline Deenen, verpleegkundig specialist neurologie in het RadboudUMC expertisecentrum voor Parkinson.

Wat is de ziekte van Parkinson?
Welke problemen kunnen er ontstaan?
Wat betekent het voor iemand in het dagelijks leven?

Vaak zijn meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding. Het is belangrijk dat zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar worden afgestemd. Na de inleiding is er ruimte voor het stellen van vragen en komt een Parkinson patiënt en zijn mantelzorger aan het woord.

Organisatoren beantwoorden uw vragen
De organisatie van Het Ontmoetingscafé is in handen van huisartsenpraktijk de Teselaar, Verpleeghuis De Lingehof (onderdeel van Zinzia Zorggroep), RijnWaal Zorggroep en Stichting Welzijn Lingewaard. Tijdens de avond zijn een huisarts, ergotherapeut, fysiotherapeut en contactpersonen van de organiserende organisaties aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen.

Gratis deelname voor iedereen
Deelname is gratis. Iedereen is welkom, ook diegene voor wie u zorgt. Aanmelden kan via het SWL Meldpunt, telefoon 088-255 2555 of e-mail: meldpunt@swlingewaard.nl.