Zinzia zoekt vrijwilligers voor verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord

Vrijwilligers zijn voor verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord onmisbaar. Met hun tijd, energie en aandacht spelen zij een belangrijke rol in het welbevinden van onze bewoners. Bewoners genieten van de gezelligheid die vrijwilligers met zich meebrengen én dankzij de extra hulp van vrijwilligers is er meer mogelijk. Als vrijwilliger kun je bewoners meer kleur in hun leven bieden en geef je tegelijkertijd meer kleur aan je eigen leven. Als vrijwilliger kun jij het verschil maken, al is het maar voor een paar uur per week.

Wil jij als vrijwilliger helpen bij onderstaande activiteiten?

Bibliotheek

Op de dinsdagochtend zoeken we iemand voor de bibliotheek. Samen met je collega vrijwilligers ga je met boeken langs de bewoners of zit je in de bibliotheek om bewoners te ontvangen.

Voorstelling

Op vrijdagmiddag zoeken we een vrijwilliger voor het halen en brengen van de bewoners naar de matinéevoorstelling bij Oranje Nassau’s Oord.

Koor

En op de maandagmiddag willen onze bewoners graag gehaald en gebracht worden naar het koor.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om in de huiskamer van de woning de bewoners aandacht en gezelligheid te bieden. Werktijden in overleg.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator van Oranje Nassau’s Oord, Wilma Pol, via e-mail wilma.pol@zinzia.nl of telefoon 06-82076616. Samen vinden jullie zeker een fijne plek voor jou om je in te zetten voor onze bewoners.