Mijn Leerplein

De zorg verandert razendsnel. Zinzia wil vooroplopen in de ontwikkelingen. Daarom hebben we bij Zinzia Mijn Leerplein opgezet. In ons eigen leerhuis kun je je een leven lang blijven ontwikkelen. Kun je helpen de zorg te vernieuwen. Dat doe je op een interactieve manier, met de nieuwste technieken op het vlak van e-learning.

Zinzia wil een autoriteit zijn als het gaat om professionele, veilige zorg. Daarom werken we veel samen met kennisinstituten en universiteiten. Alle kennis binnen Zinzia is per thema gebundeld in Mijn Leerplein. Mijn Leerplein is een elektronische leeromgeving die volop in ontwikkeling is. Alle medewerkers hebben toegang tot inspirerend en effectief studiemateriaal.

Feedbackcultuur

In de zorg zijn we nooit uitgeleerd. Daarom besteden we bij Zinzia veel aandacht aan een goede feedbackcultuur. We durven elkaar aan te spreken. Staan open voor kritiek. En we leren van onze fouten en van elkaar. In een veilige omgeving, waarin we ook complimenten geven. Regelmatig zoomen we uit van onze alledaagse werkpraktijk. We analyseren bijvoorbeeld situaties met video-opnamen.

Persoonlijke groei

Goede zorg draait om meer dan alleen zorgtechnisch handelen. Het gaat om verbinding maken met de cliënt. Vanuit die verbinding zoek je creatieve oplossingen. Daarbij zet je je persoonlijke talenten en mogelijkheden in. Bij Zinzia stimuleren we persoonlijke groei waar we kunnen. Dat verhoogt het werkplezier én de kwaliteit van de zorg.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 311 42 00 of stuur een mail naar info@zinzia.nl. We helpen je graag verder.