De Lingehof

Verpleeghuis De Lingehof in Bemmel

Verpleeghuis De Lingehof ligt in het hart van het dorp Bemmel in de gemeente Lingewaard. Een sfeervolle landelijke omgeving, bekend om haar fruitbomen, uiterwaarden en het mooie Park Lingezegen. Iedereen uit de streek voelt zich hier onmiddellijk thuis. In het moderne gebouw is plaats voor zo’n 150 mensen. De positieve dorpssfeer ziet u overal terug. In het huis én in de mensen.

Neem contact op voor een rondleiding!

De zorg in De Lingehof

In De Lingehof kunt u terecht voor:

  • dementiezorg
  • zorg bij lichamelijke klachten
  • revalidatiezorg
  • hospicezorg
  • dagbehandeling

De Lingehof zit onder één dak met hospice De Goudvlinder en zorgcentrum Liduina. Een waardevolle combinatie, zeker als u extra zorg nodig heeft. Welke zorg u ook ontvangt, wij sluiten aan bij wie u bent. Bij uw situatie, mogelijkheden en gewoonten. U heeft alle ruimte om uw leven zelf vorm te geven.

Wilt u ook zorg ontvangen in deze sfeervolle omgeving? Bekijk de video hieronder voor een indruk of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons ook bellen: 088 311 42 00 (Zorgbemiddeling van Zinzia).


Download de brochure

Download de brochure van De Lingehof of de brochure van hospice De Goudvlinder bij De Lingehof.


Wonen in De Lingehof

U heeft een comfortabele eigen kamer met badkamer. Met een aantal andere bewoners deelt u een woonkamer en een open keuken. Voor mensen met dementie zijn er ook tweepersoonskamers. Zij vinden hun veiligheid en nabijheid in de gedeelde huiskamer.

De Lingehof is een levendig huis met een herkenbare, dorpse sfeer. Voor ontmoeting en gezelligheid kunt u in het restaurant en het grand café terecht. Dagelijks ontvangt u een verse, zelfbereide maaltijd. Voor boodschappen kunt u terecht in het winkeltje van Liduina. Verder kunt u aan allerlei activiteiten meedoen. Zoals culturele avonden, spelletjes, creatieve workshops en kerkelijke activiteiten.

Wilt u meer weten?

Vul het contactformulier in of bel 088 311 42 00 (bureau Zorgbemiddeling Zinzia).